Agenda van Meer Vitaal

Ontdek de 56 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Tennis- en padeltoernooi
Op 29 maart organiseert de tennis- en padelclub Volharding haar jaarlijks PIZZA-toernooi. Een toernooi waar waar overheerlijke verse pizza's worden geserveerd.Partners en kinderen zijn natuurlijk ook welkom en natuurlijk kun je ook alleen voor de pizza's komen.Aanmelden voor 27 maart 202Er wordt een eigen bijdrage van € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen tot 12 jaar gevraagd.
Padel king of the Court
Intern padeltoernooi voor beginnend en gemiddelde speler bij TPC Volharding.Inschrijven voor 01 maart 2024Een eigen bijdrage is € 7,50.
Padel king of the Court
Intern padeltoernooi voor gevorderden. Inschrijven voor 08 maart 2024Eigen bijdrage € 7,50
VOORJAARSSCHOONMAAK TENNISPARK
Grote voorjaarsschoonmaak tennispark aan de Molenveldweg 5a in Meerssen 16 maart 2024. Op deze dag wordt gestart met de grote schoonmaak van ons sportpark, de gebouwen en de tennis- en padelbanen. Hierbij willen we jullie vragen om een handje te helpen, want vele maken immers licht werk! Denk hierbij aan werkzaamheden als: onderhoud gravel-, smashcourt-, & padelbanen. En grote schoonmaak in keuken, kantine, kleedlokalen. Jij wilt toch ook het nieuwe
Kaboutervoetbal
Kennismaken met sporten en bewegen met en zonder bal voor kinderen <5jr welke nog niet de leeftijd hebben bereikt om in de voetbalcompetitie uit te mogen komen.Neem contact op met Hay Dolmans voor meer informatie inzake het mogelijk deelnemen uw zoon/dochter.
Muziek voor Kids - Kleutermuziek
Heb je een vrolijke, zingende of dansende kleuter in huis die blij wordt van muziek? Kom dan meedoen aan de cursus kleutermuziek. Maak samen met andere kleuters op een leuke en speelse manier kennis met de betoverende wereld van muziek. Deze cursus is speciaal voor kinderen uit groep 1 t/m 3 (4-6 jaar).Muziek stimuleert de motorische en ritmische ontwikkeling van kleuters en prikkelt de fantasie. We gaan plezier maken met muziek: zingen, klappen, bewegen, luisteren, instrumenten maken
Muziek voor Kids - Peutermuziek
Word jij ook zo blij van muziek? Kun je dan niet stil blijven zitten? Dan zoeken we jou! Lekker samen met papa, mama, opa of oma bewegen, zingen, springen en dansen op muziek. Op een leuke en speelse manier maken we kennis met muziek. Plezier staat voorop. Samen muziek maken is gezellig en het versterkt de band tussen (groot-)ouder en kind.Praktische infoDe 8 lessen vinden vanaf 2 maart 2024 plaats in Peuterspeelzaal ‘t Vliegje en worden gegeven door Elma Spons. Ze vinden
Cursus Natuur in je omgeving
Dit voorjaar wordt door IVN Meerssen weer een basiscursus natuur en landschap georganiseerd. De bedoeling is dat men de natuur in de eigen omgeving beter leert kennen, waardoor men er ook meer van gaat genieten. Je zult versteld staan wat er aan mooie en afwisselende natuur zo dicht bij huis te ontdekken valt. Voorkennis is niet nodig. We starten met een binnenles op maandagavond 4 maart. Daarna volgen op zaterdagmorgen van 9:30 uur tot uiterlijk 12:00 uur vijf excursies door
Sfeervol Meerssen Run
Op zondag 15 september 2024 nodigen wij jou uit om mee te doen. Voor kinderen (UNICEF kinderloop van 400, 800 en 1.200 meter) en volwassenen (5 km, 10,5 km en 21,1 km).Of je nu een beginner of een gevorderde loper bent, er is voor ieder wat wils. Je kunt genieten van de sfeer in het centrum van Meerssen en de prachtige natuur in de omgeving.
Harlooptraining Bunde (duurloop)
Duurlooptraining waarbij er meerdere groepen starten, daardoor kan iedere hardloper meedoen die al enige ervaring heeft. Heb je interesse maar wil je eerst een paar keer vrijblijvend komen sfeer proeven? Je mag bij JustGoo 2x gratis meetrainen voordat je beslist of je lid wil worden. Wel van tevoren even aanmelden aub.Ben je een absolute (her-)starter? Meld je dan aan voor onze cursus StartRunning!
Pupullen- en juniorentraining (woensdag)
Geïnteresseerde kinderen vanaf 5 jaar t/m geboortejaar 2009 mogen na aanmelding aantal keren vrijblijvend meetrainen bij RVU JO7, JO9, JO11 of JO14 van 18:30u-19:45u op Sportpark RVU. Neem hiervoor contact op met Hay Dolmans.Welke 3- en 4- jarigen hebben interesse om op woensdagmiddag kaboutervoetbal te spelen bij RVU? Laat het weten en meld je aan!
Pupillen- en juniorentraining (maandag)
Geïnteresseerde kinderen vanaf 5 jaar t/m geboortejaar 2009 mogen na aanmelding aantal keren vrijblijvend meetrainen bij RVU JO7, JO9, JO11 of JO14 van 18:30u-19:45u op Sportpark RVU. Neem hiervoor contact op met Hay Dolmans.