OldStars tennis van start met Tom Okker!

Sociaal
13 september 2022

Op zondag 9 oktober 2022 waren 50-plussers uit Meerssen welkom bij Tennisclub Volharding om gratis kennis te maken met OldStars tennis. Voormalig toptennisser Tom Okker verzorgde de officiële aftrap en ondersteunde natuurlijk op de baan.

OldStars verbindt mensen om samen fit ouder te worden en een leven lang te bewegen. De beweegvormen zijn laagdrempelig en bij elke training staat ontmoeting en sociaal contact centraal. Ervaring met tennis is niet nodig.

Na de kick-off komt de groep wekelijks op dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur bij TC Volharding in Meerssen bij elkaar.

Het Ouderenfonds zet zich samen met de TC Volharding en de tennisbond in voor de verbetering van de vitaliteit en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Tennis is hierbij niet het doel, maar een middel om op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen te (blijven) ontwikkelen. 

TC Volharding hoopt niet alleen mensen te bereiken om samen te bewegen. De activiteiten zijn zeker ook gericht op ontmoeting. We hopen ouderen te stimuleren om op een actieve manier ouder te worden. Dan kan zowel op als naast de baan. Dus ook ouderen die het gezellig vinden om te kijken of voor een kopje koffie komen, zijn van harte welkom. Want ouder worden doe je samen! 

Wie

Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Claudia Gulikers
Contactpersoon

Neem contact op met Claudia:

-17