4 weeks introductieprogramma 55+

Gezondheid
Gezondheid
Sport
Meerssen
13 februari 2023
In ons 4 weeks introductie programma maak je vrijblijvend kennis met functionele krachttraining onder begeleiding van professionele coaches.

Gepersonaliseerde functionele krachttraining, begeleid door professionele coaches.

Functionele krachttraining verbetert balans en stabiliteit, remt de natuurlijke afname van spiermassa en draagt bij aan behoud van onafhankelijkheid.

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens de uitgebreide intake bepalen we samen het niveau van fitness en wat het beste bij jou past. We werken niet met een standaard programma, iedereen is verschillend en heeft verschillende behoeftes. We focussen altijd op functie en mobiliteit, gecombineerd met kracht en conditie. Geen hippe fancy hypes, maar basics die altijd werken. We streven ernaar om het atletische vermogen van al onze klanten te verbeteren als preventie en/of therapie.

Of je nu bent geblesseerd, verminderd bent in functionaliteit of preventief aan het werk wilt. Bij ons ben je aan het juiste adres. Verschillende disciplines zullen je helpen blessure vrij te worden en pijnvrij te leren bewegen.

Neem de verantwoordelijkheid over je gezondheid in eigen hand. Ziekte en ziek worden, wordt door meerdere oorzaken beïnvloed en niet alles is maakbaar. Maar veel aspecten van gezondheid en fitheid kun je wel beïnvloeden. Health Center Meerssen helpt jou om dit optimaal te kunnen invullen op het gebied van training & beweging, voeding, rust & herstel en passende therapie.

Wie

Volwassenen
Senioren

Waar

Charles Eijckstraat 15A
Meerssen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

-9