Jubileum Fanfare Concordia Ulestraten

Cultuur
27 juni 2023

Programma:

Vrijdag 30 juni: Dance & Dine

Geniet van een heerlijk viergangendiner tijdens een prachtige, muzikale show van de eigen fanfare onder leiding van Hub Nickel. Tijdens het eten zorgt de fanfare voor sfeervolle muziek. 

Tussen de gangen door zullen Dyanne Sleijpen, Ivo van der Bijl en Geralt van Gemert samen met het fanfareorkest voor entertainment zorgen. Er zal een zeer gevarieerd programma ten gehore worden gebracht. 

Popmuziek, opera, filmmuziek, schlager en veel meer. Zelfs Max Verstappen komt nog even voorbij… Laat je verrassen! Hierbij mogen natuurlijk de voetjes van de vloer gegooid worden, maar als je liever even wilt uitbuiken en achterover leunen, mag dat natuurlijk ook!

Presentatie: Dyanne Sleijpen. De avond wordt afgesloten met muziek door Ivo van der Bijl. Prijs: € 75,-. All-in prijs: viergangendiner, begeleidende drank en de hele avond entertainment.

Zaterdag 1 juli: Tonca & Big Benny

Deuren open vanaf 19.30 uur. Vanaf 20.00 uur staat dj Sandy achter de draaitafels en warmt hij de tent lekker op. Rond 20.30 uur gaat het feestje helemaal beginnen, want dan zal Tonca starten aan hun eerste set.

Big Benny komt later op de avond ook nog langs en dan gaat het dak er natuurlijk helemaal af! Tussendoor en naderhand zal dj Sandy het feestje op gang houden met lekkere dance classics. Prijs: € 15,-. Kaartverkoop aan de deur: € 20,-.

Zondag 2 juli: Reünie & Effe Wachte

Op de zondag is er een druk programma, zodoende zal er al vroeg gestart worden. Ook voor de kinderen is er entertainment, zij mogen dus gewoon mee komen!

09.30 uur: deuren open.

10.00 uur: Heilige Mis op de feestlocatie. Met muzikale begeleiding door zangkoor Sing for Joy uit Sint Geertruid onder leiding van Edith Rutten.

11.30 uur: brunch. Aansluitend aan de Heilige Mis vindt er een gezamenlijke brunch plaats. Iedereen is welkom om aan de brunch deel te nemen. Dit kan door een kaart te kopen.

13.30 uur: reünieconcert

Eindelijk is het dan zover! Na maanden van repeteren en voorbereiden, zullen de oud-leden samen met de fanfare een mooi concert laten horen. Hierbij zullen ook een aantal muziekwerken worden gedirigeerd door oud-dirigenten van de fanfare.

15.00 uur: feliciteren met de Effe Wachte Band

De organisatie wil geen standaard (saaie) receptie houden. Daarom heeft de organisatie de Effe Wachte Band gevraagd om gezellig muziek te komen maken, waarbij er ondertussen mogelijkheid is om het bestuur en de fanfare te feliciteren.

Mochten er verenigingen, notabelen of instanties zijn die graag een woordje (of nootje) richten aan de fanfare, dan is daar tussen 15.00 en 19.00 uur ook mogelijkheid voor. Graag krijgt de organisatie hierover van tevoren een bericht, zodat dit in het programma ingepland kan worden.

19.00 uur. Einde jubileumweekend. Gratis entree. Deelname brunch: € 9,-.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk