Nieuws uit Meer Vitaal

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Bunde

Op bezoek bij Bunde Nu Samen

"Het maakt niet uit wat je bent van elkaar.

Maar het gaat erom dat je er bent voor elkaar."

Deze woorden inspireerde mij tijdens het bezoek van de huiskamer 'Bunde Nu Samen'.

Er zijn mensen uit de omgeving die er terecht kunnen voor talrijke activiteiten; kaarten, taalcafe, stoelyoga, schilderen, muziekmiddag, etc.. De mensen worden welkom geheten door de gastvrouwen die druk in de weer zijn om de tafels, stoelen en de koffie/ thee te serveren. Vanmiddag om 14u stond het kaarten op het programma, het loopt lekker vol en het is een gezellige sociale sfeer. Voor sommige activiteiten zoekt Bunde Nu Samen nog vrijwilligers en mensen die willen deelnemen aan activiteiten.

Loop gerust eens binnen!

En voor de laatste activiteiten kunt u ook onze Meer Vitaal agenda raadplegen.

Sport

Buitengewoon Fit vv Bunde

Samen met andere volwassenen en senioren bewegen in de buitenlucht. Een heerlijke manier om fit en actief te blijven! En dat is precies waar het om draait tijdens de Buitengewoon Fit lessen. Deze afwisselende les, die een uurtje duurt, staat in het teken van conditie, balans en krachttraining. De intensiteit wordt aangepast aan het niveau van de groep. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. En het is ook nog eens erg gezellig!

Buitengewoon Fit wordt iedere dinsdag van 15.30 – 16.30 uur en donderdag van 10.00 – 11.00 uur op het sportveld van vv Bunde gegeven.

Wil je meedoen? Kom dan gerust een keertje kijken of proberen. Voor meer informatie neem contact op met Baudouin Clairbois via 06 211 288 74. Buitengewoon Fit is een initiatief van Stichting Samen Meerssen en Meerssen Beweegt.

Sport

FC Ulestraten wint 5x5 Voetbal

Woensdag 6 juli stond het eerste Meerssense Kampioenschap 5x5 Voetbal op het programma. 9 teams (groep 7 en 8) van de verschillende basisscholen in gemeente Meerssen streden om de eerste plek. Samen v.v. Bunde en Fontys Sportkunde studenten werd een sportieve middag beleefd. De sfeer was buitengewoon goed, mede door de vele ouders langs de zijlijn. Meerssen Beweegt feliciteert de winnaars.

De Top 3 van het Meerssens Kampioenschap 5x5 Voetbal:

  1. FC Ulestraten (Basisschool de Triangel, Ulestraten)
  2. FC Linda (Kindcentrum de Wereldster, Meerssen)
  3. The Gaots (Basisschool Franciscus, Bunde)

Note: De eerste en de laatste week van de zomervakantie organiseert Meerssen Beweegt wederom de Summer Games. Houdt de socials in de gaten voor meer info omtrent dit te gekke programma.

Zoom