Lancering platform Meer Vitaal

Dinsdag 13 sept 2022: de officiële lancering en presentatie van het platform Meer-Vitaal. Met een opkomst van maar liefst 22 organisaties hebben we de visie, missie en strategie van Meer Vitaal kunnen presenteren.

Het doel is om jullie activiteiten kenbaar te maken in onze gemeenschap en op deze wijze slimme verbindingen te kunnen maken voor nu en in de toekomst.

Samen verder aan de slag om vervolgens met elkaar te bouwen aan dit platform en onze mede burgers informeren over het aanbod in onze woonkernen.

En nog belangrijker; met elkaar te verbinden, te inventariseren waar de behoeften liggen en te activeren om tot het levend platform ‘Meer-Vitaal’ te komen. Jouw én onze inbreng is hierbij gewenst.

>> Besproken: Hoe kunnen we het platform levendig maken? Hoe zorgen we ervoor dat de burger dit platform gaat gebruiken?

In de volgende werksessie Meer Vitaal (Dinsdag 11 okt 2022 om 19-20u) gaan we aan de slag met deze vraagstukken en gaan we ophalen wie, wat en waar ingezet kan worden om deze gezamenlijke missie te laten blijven slagen. Aanmelden via: anita@preventivio.nl

Bijlage: Presentatie.pdf